Jak založit label – Zsolt Jeges (Archa+)

Jak funguje label? Jak ho založit? A může se mi to vůbec vyplatit? To jsou otázky, na které budeme na workshopu hledat odpověď společně se Zsoltem Jegesem - zakladatelem společnosti Mamazone Records, nahrávacího labelu a hudební managementové společnosti, kde od roku 2007 vede strategické řízení.


Zsolt byl také jedním z členů Region Conference and Showcase Festival v Budapešti v letech 2007–2009, kde působil jako ředitel marketingu.

V letech 2015 až 2018 byl strategickým lídrem všech marketingových aktivit festivalu Lollapalooza Berlin ve střední a východní Evropě.

Je také spoluzakladatelem platformy CEEntral Party, která propojuje hudební managementové společnosti a labely, a od roku 2016 spojuje profesionály z hudebního průmyslu ve střední a východní Evropě s těmi v západní Evropě.

Od roku 2017 působí jako lektor na katedře hudebního a scénického managementu na International Business School v Budapešti.

Od roku 2018 je zakladatelem a provozním ředitelem hudební a komunikační poradenské firmy Atomic CEE se sídlem v Hamburku a zároveň je prezidentem Maďarské asociace nezávislých labelů (HAIL).

Pozor - workshop není online, ale koná se osobně v nově otevřeném kulturním prostoru ARCHA+ (Na Poříčí 26, Praha1)

Členové MMF CR mají vstup zdarma, nečleny prosíme o příhlášení se na info@mmf-cr.cz, po uhrazení 200 Kč Vám bude umožněn vstup na akci.
👨‍👩‍👧‍👦 Po workshopu bude následovat členská schůze MMF CR (pouze pro aktuální členy MMF CR).

Kategorie

datum a čas

17. 12. 2024 - 17. 12. 2024