Hlaste se na songwriting camp ve Francii! Deadline 5. dubna!

Share me

Francouzské Centre national de la musique (CNM) pořádá ve Francii mezinárodní setkání písničkářů z Francie, Evropy a zbytku světa. Hlásit se můžete do 5. dubna!

Od roku 2021 uspořádalo CNM více než 30 mezinárodních songwriting soustředění, na kterých se sešlo přes 350 tvůrců z Francie i celého světa, a propojilo více než 300 francouzských a mezinárodních vydavatelů, což vedlo k vydání několika mezinárodních nahrávek, které generují desítky milionů streamů na mezinárodních DSP. 

Po úspěchu songwriting campu 2023 v pařížském Paláci umění pořádá CNM od pondělí 10. června do pátku 14. června písničkářský tábor, na kterém se 6 francouzských a 6 zahraničních songwriterů sejde ve studiích Limusic v Limoux a stráví společně 5 dní tvorbou nových písní a spoluprací s cílem vydat v následujících měsících komerční nahrávky a navázat trvalou mezinárodní spolupráci mezi hudebními profesionály a songwritery. Hudební žánry, na kterých budou účastníci pracovat, budou "mezinárodní pop" s vlivy rapu a r&b, hyperpopu, elektroniky, rocku a dalších žánrů. 

V pátek 14. června bude ve studiích uspořádáno poslechové setkání za přítomnosti člena týmu každého songwritera, jehož cílem bude vytvořit síť mezi francouzskými a mezinárodními profesionály.  

DETAILY

PŘIHLÁŠKA