Workshop o indické hudební scéně! Už ve středu 27. března!

Share me

Indický hudební trh je obří a nabízí spoustu příležitostí. Pokud by vás tamní hudební scéna zajímala, workshop o Indii je přesně pro vás. Detaily o workshopu v komentářích.

KOMU JE WORKSHOP URČEN
Všem hudebníkům a dalším hudebním profesionálům se zájmem o indický hudební trh.
 

KDO JSOU SPEAKEŘI
Sushil Chhugani
Sushil Chhugani je zakladatelem společnosti Stubborn Company, která poskytuje hudební služby a je inkubátorem kreativního umění. Společnost Stubborn Company byla založena v roce 2021 a vede mladé kreativní podnikatele k budování podniků, vytváření hodnot a rozšiřování příjmů od základů.

Za posledních dvacet let byla Sushilova práce během některých jeho profesních stáží, například ve společnostech Sony Music, Rolling Stone a Viacom, oceněna a umožnila mu být široce uznáván jako osvědčený myšlenkový vůdce v oblasti médií a zábavy v oblastech hudebního a uměleckého managementu, A&R, digitálního/obsahového marketingu, řešení pro značky a živé zábavy. 

Hrál klíčovou roli při vzestupu hiphopové subkultury v Indii prostřednictvím objevování a rozvoje některých z nejlepších a nejpopulárnějších umělců v Indii a jeho působnost v oblasti popkultury zajišťuje silnou pracovní síť napříč celým hudebním ekosystémem a byznysem. 

Rafael Pereira
Rafael Pereira je stratég v oblasti duševního vlastnictví a web3 oracle, který pracuje na pomezí práva a podnikání v oblasti technologií, zábavy, umění a kultury. Je vedoucím partnerem právní firmy TINNUTS, která se zabývá právem duševního vlastnictví nové doby a spolupracuje s tvůrci napříč obory a podnikateli napříč odvětvími. Rafael vystudoval práva na Berkeley a vybudoval si kariéru podnikatele s mnoha podniky v kreativním průmyslu v Asii a Evropě. Radí největším světovým umělcům, vydavatelstvím, nakladatelstvím, distributorům a promotérům v obchodních a právních záležitostech v Asii a občas své klienty pohostí nejlepším indickým jídlem na světě. 

KDY: 27. 3. 2024 v 16:00 CET
KDE: ONLINE

REGISTRACE
(workshop je zdarma)